„Horváth & Partners este o companie internationala de consultanta in management independenta cu mai mult de 900 de experti.

 

Ne ajutam clientii sa-si imbunatateasca performanta in mod sustenabil pe termen lung. De aceea ne prezentam drept “Performance Architects”. Suntem alaturi de clientii nostri de la conceptul economic pana la realizarea (IT) si programul de training personalizat.

 

Depunem eforturi constante in extinderea domeniilor de activitate si in dezvoltarea de solutii inovative pentru gestionarea companiilor si optimizarea performantei. Combinam competentele sociale si de specialitate cu experientele din multitudinea de proiecte de consultanta, astfel incat clientii nostri sa obtina beneficii sustenabile. In acest fel am devenit o companie de consultanta in management, deschizatoare de drumuri, cu birouri la nivel international.

 

Ce reprezinta pentru noi cel mai important aspect alaturi de succesul inregistrat? Relatia corecta, orientata pe echipa si parteneriat, atat cu clientii nostri, cat si cu angajatii – in fiecare zi.“